Over ons

Het gevoel dat je energie wegstroomt krijgen we allemaal wel eens. Het is geen geheim dat wat bij een ander werkt, niet bij jou hoeft te werken. Daarom is het fijn dat De Energiecompagnie er is: een bundeling van krachten om samen met jou aan je energie te werken. Samen kijken we wat bij jou past en jou het best kan helpen. Maar wie en wat is De Energiecompagnie eigenlijk?

Het ontstaan van De Energiecompagnie

Het begon met een boswandeling van Marije. Om zelf weer energie op te doen, maakt zij graag wandelingen door het duingebied van Schoorl (aanrader!) Tijdens het wandelen realiseerde zij zich dat ze vaak vanuit een andere rol meer kan doen voor de patiënten die zij met de ambulance naar het ziekenhuis vervoert dan in de rol van ambulance verpleegkundige. Ze is gaan praten met meerdere mensen om haar idee uit te werken: een groep specialisten bij elkaar die elk vanuit hun eigen expertise andere mensen kunnen helpen en gezamenlijk zo de krachten hierin te bundelen. Als snel werd het idee een concept en vanwaaruit realiteit. Wij zijn nu een team met verschillende disciplines die de krachten gebundeld hebben. Op deze manier kunnen we jou een pakket aanbieden die voor jou werkt.

En de naam? Vrij simpel: het draait om energie, jouw energiepeil, de energie die wij in jouw hulp stoppen, de energie die nodig is om het leven kleur te geven, de energie die jij in je eigen ontwikkeling, je eigen leven stopt. En compagnie vertelt dat we het samen doen; als energieleveranciers werken in een team. Een ander woord voor team is ook compagnie, en dat klinkt net wat lekkerder dan team.

Meer weten over de energieleveranciers? Klik hier.

Onze visie

Ieder mens is uniek en dient ook zo behandeld te worden, lichaam en geest is daarbij zodanig met elkaar verweven dat het niet als twee losse componenten gezien kan worden.

Onze missie

De Energiecompagnie biedt multidisciplinaire behandelingen, zowel preventief als curatief. Daartoe verzamelt De Energiecompagnie energieleveranciers die met de verschillende disciplines elkaar aanvullen en versterken.

Wat doen we

Heel simpel gezegd zorgen we er voor dat jij in staat bent om jouw persoonlijke energiepeil weer op orde te brengen. Dat doen we als team en individueel. Daar gebruiken we onze methodes voor. Dat kan in een losse sessie zijn, meerdere sessies of combinatie van sessies. Vooral dat laatste is onze kracht. Samen kijken we wat het best bij jou past. Als dat een combinatie van methodes is, zetten we die combinatie in. We richten ons op preventie, persoonlijke ontwikkeling, curatieve behandeling en elke combinatie daar binnen. Zo kan jij aan jezelf werken om je gewoon lekkerder in je vel te voelen of om bijvoorbeeld terug te komen in het maatschappelijk leven. Je werkt hiermee ook aan je duurzame inzetbaarheid en daar is je werkgever weer blij mee. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

Waar zitten we.

Onze thuisbasis is in Alkmaar en directe omgeving. Elke Energieleverancier heeft zijn/haar eigen locatie. Via de pagina contact zie je op welke locaties we nu zitten.

Nu is De Energiecompagnie natuurlijk op zijn sterkst als we jou op 1 locatie kunnen helpen. We zijn dan ook op zoek naar een mooie locatie waar we bij elkaar kunnen zitten. Mocht jij zo’n locatie weten, geef het door! We zijn je dankbaar.

Preventief en curatief.

Bij De Energiecompagnie zijn we zowel preventief als curatief voor je bezig. Door te werken aan je energielevel ga je je zowel geestelijk als lichamelijk fitter voelen. Hiermee voorkom je veel kwalen. Als je al kwalen hebt, kan je curatieve behandelingen inzetten om deze te verminderen of geheel te laten verdwijnen (afhankelijk van de kwaal). 

Duurzame inzetbaarheid.

Tegenwoordig een mooi toverwoord. Voor ons echter geen magie. Juist door de koppeling van de diverse disciplines werken we aan echte duurzame inzetbaarheid. Voor ons is duurzame inzetbaarheid een vanzelfsprekendheid en geen modieuze managementtool. Wil je weten wat dat voor jou of voor het bedrijf betekent? Neem dan contact met ons op.