Personal Training

Ieder mens droomt van een bepaald niveau van fysieke conditie. Voor de een is dat een kwartier bewegen per dag, of gewicht verliezen, een ander wil sterkere armspieren, een volgende wil een marathon lopen. Wat jouw droom of doel ook is, de personal trainer motiveert, stimuleert, adviseert en begeleidt je. Persoonlijk, en één op één.

Hoe

Hij verbindt zich aan jouw doel en komt steeds weer met uitdagende trainingen waardoor je motivatie positief wordt geprikkeld en jij het makkelijker volhoudt!
Er wordt getraind op de locatie en het tijdstip van jouw keuze. Jij krijgt op maat gemaakte trainingsschema’s met jouw persoonlijke doelstellingen. Samen aan de slag! En zo haalt je alles uit jouw trainingen op een verantwoorde manier!

Voordelen:

– Je zit lekker in je vel.

– Jouw doel staat centraal – wat je doel ook is!

– Je voorkomt blessures.

– Jij houdt vol en bereikt je doel.

– Trainen waar en wanneer het jou uitkomt.

Neem contact op

  • Peter van Buijtene

    Personal Trainer

    De beste omschrijving die bij me past is een sportieve levensgenieter. Mijn grote passie is sport in de meest brede zin van het woord. Mensen begeleiden in de sport – zelf sporten en het volgen van alle grote sportevenementen. Als ik zelf sport dan is dit op het gebied van hardlopen, fietsen en fitness en ik ben gek op skiën en yoga. Mensen begeleiden in de sport doe ik op verschillende gebieden en niveaus als Personal Trainer, (Hard) Looptrainer bij o. a. Prorun / Runningbetter- KAV Holland in Haarlem en ARO’88 in Obdam en als Runningtherapeut. Lees meer  

    →