Training

Bij trainingen gaat het er om dat wij kennis en vaardigheden aan jou overdragen. Soms kom je tijdens de training tot de conclusie dat coaching ook wenselijk is.

Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?

  • Doe nieuwe kennis op door trainingen te volgen
  • Laat je vaardigheden toenemen door de praktijkoefeningen
  • Vergroot je bewustwording en krijg nieuwe inzichten

Hoe doen we dat

Dat doen we door theorie met praktijkoefeningen af te wisselen. De praktijkoefeningen kunnen individuele en/of groepsopdrachten zijn, gecombineerd met rollenspelen. Dit alles gebaseerd op de dagelijkse praktijk. Hierdoor ben je in staat om de geleerde stof meteen in de praktijk eigen te maken. Ook wordt het delen van eigen ervaringen gestimuleerd. Het maakt de trainingen actief en dynamisch, intensief en praktijkgericht.

De trainingen worden op maat gemaakt en sluiten daardoor perfect aan op jullie situatie. Voorafgaand wordt er een intake gedaan waardoor ik een goed inzicht krijg in de wensen, cultuur van en aandachtspunten binnen de organisatie.

.

Neem contact op

  • Peter Bakkum

    Coach & Trainer

    Ik maak trainingen op maat voor je. In de trainingen wisselen we theorie af met praktijkoefeningen. Hierdoor halen we een optimaal resultaat. Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Dan dan contact met me op. Lees meer

    →