Partners

Partners zijn partijen buiten De Energie Compagnie waarvan wij zeggen dat zij goed zijn voor jouw energie. Het kan zijn dat we eerder met goed resultaat met ze samengewerkt hebben en zij ons daarbij energie leverden. Het kan ook zijn dat wij persoonlijk bij hen onder behandeling (geweest) zijn en iedere keer vol energie bij hen vandaan komen. Wij bevelen deze partners dan ook graag bij jullie aan.

Word partner

 • →

  AMA Milieuadvies Arbo & MVO

  Een werkplek moet veilig zijn om daar goed te kunnen werken. Waar je als mens/medewerker zelf voor een goed gevoel kunt zorgen bij je werk, is het niet altijd even makkelijk om ook de praktische kant daarbij voor elkaar te krijgen. AMA zorgt er als Veiligheids- en werkplekdeskundige voor dat alles in je omgeving dat met praktische zaken te maken heeft (veiligheid van machines, bedrijfsnoodorganisatie, voorlichting over een goede werkhouding, …) voor dat het samenspel tussen mens, omgeving en machine in orde is.

 • →

  Corpus & Anima

  Ons team bestaat op dit moment uit twee masseurs / behandelaars: Henning en Mariana. Beide zijn gediplomeerd Tuina masseur, sportmasseur, Dorn behandelaar en klassiek masseur. Daarnaast geeft Henning Awareness massage en Mariana EMDR consulten. U bepaalt natuurlijk zelf van wie u een behandeling of consult wilt. Bij twijfel kunnen wij u adviseren.

  Onze benadering is holistisch: we benaderen het fysieke, geestelijke en emotionele niveau als een geheel, in plaats van op zichzelf staand. Is er op één niveau iets uit balans, dan wordt dit op andere niveaus voelbaar of zichtbaar.

 • →

  PROF Company

  PROF Company is een mensgericht ontwikkelingsbureau dat werkt vanuit de PROF kernwaarden. Doelstellingen realiseren, zelfsturing, omgaan met verandering (wendbaar kunnen zijn), verbeterde effectiviteit en samenwerking. Dit zijn resultaten als je met de PROF waarden werkt. Daarin zijn we uniek, met het PROF Kompas als navigatie.

 • →

  Care for Women Alkmaar - Elvira Stam

  Care for Women is een organisatie, gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen en het hormonale systeem in het bijzonder. Mijn naam is Elvira Stam en ik ben Care for Women specialiste in de regio Alkmaar. Ik vind dat elke vrouw het verdient om altijd het beste uit haar zelf te halen, niet gehinderd door problemen veroorzaakt door hormonen. Ik ben er voor alle vrouwen in de verschillende leeftijdscategorieën! In verschillende fasen in je leven verandert er namelijk op hormonaal vlak veel en deze hormoon schommelingen kunnen je levensbalans verstoren.

  Een luisterend oor zijn, je probleem her- en erkennen, daar beginnen we mee. Graag geef ik uitleg over het functioneren van je lichaam, de hormonen en adviezen die voor jouw situatie geschikt zijn. Blijf niet met je problemen lopen, er valt vaak echt wat aan te doen! Tijdens de consulten neem ik ruim de tijd voor al je vragen. Graag begeleid en adviseer ik je persoonlijk, zodat jij je beter gaat voelen. Ook binnen bedrijven kunnen workshops aangeboden worden op gebied van verzuim door hormonale klachten, maar ook inloopspreekuren op de werkvloer behoren tot de mogelijkheden.

 • →

  Jilles de Wit Massages

  Heb je het druk, veel aan je hoofd en ben je hard aan het werk? Dan is het tijd voor ontspanning om de balans in je leven te herstellen! Stress, stijve spieren, zere rug, tintelende handen of vingers, hoofdpijnklachten. Tijd voor een massage!

 • →

  AngstBuddies

  Wij hebben iets ontdekt dat ervoor zorgt dat angst minder
  eng is. Volgens ons is angst de rem op ieder mens. Door deze samen aan te gaan word het gemakkelijker je doelen en dromen te bereiken. Angst maakt plaats voor vertrouwen. Wij ondervinden dagelijks dat door samenwerking dromen te realiseren zijn.

 • →

  Jessica van Hooff

  Stel je voor, je bent ergens tussen de 28 en 85 jaar, je bent op zoek naar een liefdevolle relatie.. en dat lukt niet! Hier kom ik om de hoek kijken om je te helpen.
  Mijn naam is Jessica van Hooff en ik ben consulente bij Mens & Relatie, het landelijke relatie bemiddelingsbureau waar 75% van de mensen binnen een jaar slaagt. Ik kom bij je thuis voor een intakegesprek, waarbij ik een goede indruk krijg van wie je bent en hoe je in het leven staat. Vervolgens ga ik voor je op zoek, want het is mijn passie om voor jou de juiste man of vrouw te vinden. Daarbij gebruik ik mijn eigen lokale netwerk, de netwerken van de consulenten in de regio en het landelijke netwerk. Doordat iedereen door een consulent wordt bezocht, is het een veilige en eerlijke manier om een nieuwe partner te ontmoeten. Je krijgt begeleiding zodat je jouw partner niet alleen ontmoet, maar hem of haar ook herkent als jouw droompartner.
  Interesse? Als je contact met me opneemt, kom ik snel bij je langs voor een gesprek.