Events

Start van Masterclass: Het gemak van gezond leven

19 uur - 21 uur

Tuitjenhorn, Brede school De Hoge Akker, Dorpsstraat 35

08 mrt

Stap voor stap naar een gezond en energiek leven. 

Steeds meer mensen proberen gezond te leven. Ze gaan bijvoorbeeld sporten en eten alleen nog light producten. Maar is dat eigenlijk wel ‘gezond’? Wat is goed of slecht eten? Hoeveel beweging is goed voor jou? Hoe bereik en behoud je een gezond gewicht? En hoe verander je minder gezonde gewoontes?

– Herken je deze vragen?

– Zou je graag gezonder willen leven maar weet je niet hoe?

– Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Tijdens de masterclass leer je alles wat je moet weten om gezonder en energieker te kunnen leven. Je zult letterlijk en figuurlijk beter in je vel komen te zitten. Je krijgt meer energie en een goed gevoel over de keuzes die je maakt. Ook zul je met de verworven kennis veel makkelijker je slechte gewoontes kunt omzetten in goede.

De masterclass is zodanig opgezet dat je de kennis die je opdoet zo kunt toepassen in je dagelijks leven. Je krijgt inzicht en begrip voor jouw lichaam. Je leert bepalen wat voor jou gezonde voeding en beweging is en krijgt handige tips om gewoontes te veranderen. Je leert welke onderdelen van je leefstijl belangrijk zijn voor je gezondheid.

De masterclass bestaat uit 6 donderdagavonden (van 19.00 – 21.00 uur). Na drie maanden volgt een evaluatie waarin vragen worden beantwoord en ervaringen kunnen worden gedeeld.

Data:
donderdag    8 maart 2018
donderdag   15 maart 2018
donderdag   29 maart 2018
donderdag     5 april 2018
donderdag   12 april 2018
donderdag   19 april 2018

Terugkomdag:
donderdag 19 juli 2018

Voor meer info zie de informatiepagina op de website van Oerfit of mail met onze energieleverancier Edward

Reageren? Leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.