vette lezing over cholesterol

Events

Vette lezing over cholesterol

19:00 - 21:00

Fit4Lady, Bergen

16 jun

Cholesterol en gezondheid.

Cholesterol, een stof waarover veel onduidelijkheid bestaat. Een hoog cholesterolgehalte zou schadelijk zijn. Dus worden er massaal cholesterolverlagers geslikt. Anderzijds is cholesterol een lichaamseigen stof met veel belangrijke functies. Dus is het wel zo verstandig om een heel laag cholesterolgehalte te hebben? Hoe kan jij op natuurlijke wijze jouw cholesterolgehalte op een gezond niveau houden of krijgen? Antwoord op deze en vele andere vragen krijg je tijdens deze vette lezing. Zorg dat je er bij bent.

Meld je nu aan bij de balie van Fit4Lady Bergen
of telefonisch 06 25232239.

Een email naar edward@de-energiecompagnie.nl kan ook.

Reageren? Leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.