Events

Spreken we wel dezelfde taal?

19:00 - 22:00

Rabobank Alkmaar eo, Robonsbosweg 5, 1816 MK Alkmaar

26 jun

Onze energieleverancier Peter geeft op het Inspiratie Event van het NON een workshop over communicatiestijlen. Het is op maandag 26 juni om 19 uur bij de Rabobank Alkmaar. Meer info over het event, andere workshops en het aanmeldformulier vind je op de website van het NON:
http://www.hetnon.nl/activiteit/workshop-evenement-op-26-juni-2017/.

Meer over de workshop van Peter:

Spreken we wel dezelfde taal?

Ken je dat? Het gevoel dat het niet uitmaakt wat je zegt want het komt niet of verkeerd binnen bij de ander. Of dat de ander te snel of juist te langzaam voor je gaat? Of iemand die altijd in discussie gaat? Het gevoel dat de ander wel wat meer risico mag nemen of juist voorzichtiger mag zijn? Voel je een afstand bij de ander of is hij juist te familiair?… Lijkt het alsof de ander een andere taal spreekt?

Dan heb je gelijk, het verschil in communicatiestijlen zorgt ervoor dat je elkaar niet begrijpt.

In deze workshop leert Peter je de verschillende communicatiestijlen te herkennen en vertelt hij hoe je daarmee om kunt gaan en er je voordeel mee doet.

Reageren? Leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.