Events

Effectief trainen

19:00 - 21:00

Oosterbaan, Kitmanstraat 1 te Alkmaar

21 jul

Effectief trainen.

In de maand juli staat vitaliteit centraal bij Oosterbaan. Met verschillende activiteiten brengen zij de vitaliteit onder de aandacht. Je leert tijdens verschillende clinics meer over voeding en de praktijk en theorie van het bewegen. Onze energieleverancier Peter is hier ook aanwezig.

Op 21 juli is onze Personal Trainer, Peter van Buijtene aanwezig bij Oosterbaan op de Kitmanstaat 1 te Alkmaar. De clinic start om19 uur, inloop is vanaf 18:30. De clinic gaat over effectief trainen bij hardlopen en wielrennen. Over een goede balans tussen trainen en herstel. Over trainen op hartslag voor bijvoorbeeld de 10 km, de halve of de hele marathon.

Nieuwsgierig? Peter vertelt je er graag meer over!

Reageren? Leuk!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.